zondag 8 maart 2015

Dag 1: 7 maart Brussel - Orlando

Vandaag is onze eerste volledige dag in Orlando. Gisteren hadden we geen fut meer om nog iets op de blog te zetten. Dus hier volgt een verslagje van gisteren:

Om 5u liep bij mij de wekker af en om 5u45 ging het dan richting Vinnie en Jhon. Rond 7u45 dropte Jhon ons af in Zaventem. Na de gewoonlijk luchthaventoestanden gingen we rond 11u de lucht in. Om 14u45 plaatselijke tijd landen we in Atlanta, Georgia. Daar hadden we een 2-tal uren om over te stappen. Gelukkig ging het allemaal vlot op de luchthaven in Atlanta: douane, bagage oppikken en op een andere band zetten, handbagage controle, ... Waardoor we snel bij onze gate zaten. Ons vliegtuig had 40 minuten vertraging waardoor we pas rond 17u30 richting Orlando vertrokken. De piloot had er echter vaart achter gezet want we landen maar 15 minuten later dan voorzien in Orlando. Hij was er zelf ook fier op en meldde dat dan ook even aan iedereen.
Na dat we de bagage opgepikt hadden ging het naar Avis om de auto op te halen. De erg enthousiaste Avis medewerker (niet dus) achter de balie bracht alles in orde. Het is een rode Toyota Corolla geworden. Foto volgt later. Het was ondertussen al bijna 20u. Dan ging richting ons hotel (Champions World Resort) in Kissimee. De GPS deed even moeilijk waardoor we eerst verkeerd gereden zijn. Het was intussen ook al donker wat het niet gemakkelijker maakt want het is altijd toch weer even wennen op de Amerikaanse wegen. Het was ook goed druk en in Florida heb je ook nog verschillende tolwegen. Die tolwegen was ook niet altijd even duidelijk maar we zijn er geraakt. Om 21u kwamen we bij ons hotel aan. We waren bekaf. Het was voor ons gevoel dan ook al 3u 's nachts. In Florida is er 6u tijdsverschil met Belgiƫ. Na het inchecken, snel gedoucht en rond 22u gingen de lichten uit.

Het is nu 10u en seffens gaan we eerst naar de winkel voor drinken en versnapperingen. Dan wat shoppen in 1 van de vele Malls hier. Vanavond om 18u zitten we in het Amway Center voor de NBA-wedstrijd tussen Orlando Magic en Boston Celtics.

Groeten,
Jeroen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten