dinsdag 17 maart 2015

Dag 11: dinsdag 17 maart Miami Beach

Vandaag zal het een kort verslag worden zonder foto's. Het is onze laatste dag in Miami. Echt erg vinden we dat niet want veel valt hier niet te beleven. Dus zijn we vandaag maar gaan shoppen.
Vinnie was al rond 7u30 wakker en kon niet meer slapen. Ze heeft nog wat gewhatsappt (staat dat nog niet in de Van Daele?) met Jhon want ze mist hem toch wel. Daarna is ze een blokje gaan wandelen en heeft ze wat zitten lezen buiten aan ons hotel. Rond 9u ben ik dan opgestaan. Ik heb wat adressen in de buurt opgezocht met interessante winkels en rond 10 gingen we op pad. Jhon had een lijstje meegegeven met petten en T-shirts van z'n favoriete NBA-teams. We hadden in Orlando al gezocht maar niets gevonden. Hier in Miami was het wel prijs: 2 petten van de Cleveland Indians (baseball) en de Charlotte Hornets en een T-shirt van de Boston Celtics. Vinnie was blij dat ze eindelijk iets voor Jhon gevonden had. Ik kocht ook nog een pet. Er was een actie in de winkel waardoor het je een 2e artikel voor de helft van de prijs kreeg. Aangezien we samen 4 dingen kochten was dat mooi meegenomen.
Daarna zijn we nog heel wat andere winkels binnengegaan. Ik heb nog een paar T-shirts gekocht en Vinnie verwende zichzelf na lang twijfelen met een mooie vintage tas van Pan Am, een Amerikaanse luchtvaartmaatschappij die begin jaren 90 failliet ging.
Een leuke afwisseling tussen het shoppen waren een aantal kunstgalerijen die in de winkelstraten lagen. Prachtige werken van voor ons onbekende kunstenaars hebben we gezien. Ook de bekendere Pop Artist Romero Britto had hier een galerij. Hij maakt heel kleurrijke werken en werkt ook voor Disney. We hadden onze camera's echter in het hotel gelaten dus geen foto's vandaag.
We aten nog een hamburger met frieten bij Five Guys. Een fastfood restaurant dat bekend staat om z'n goede hamburgers. Rond 19u30 waren we terug aan ons hotel.
Het was vandaag Saint Patrick's Day maar daar hebben we overdag niet zo heel veel van gemerkt. Het is hier ook springbreak maar ook daar merken we maar weinig van. We zoeken het dan ook  bewust niet op.
Ik heb de blog nog helemaal up to date gemaakt. Het is nu alweer bijna middernacht. Dus kruip ik er maar eens stilaan in. Morgen gaan we de auto weer ophalen en rijden we naar de Everglades. Weer de natuur in en weg van Miami. Yeeha.

Groeten,
Jeroen

2 opmerkingen:

 1. Wij genieten weer van jullie blog.....
  Heerlijke omgeving, prachtig weer en op de koop toe Flogging Molly!
  Wij zijn jaloers! 😉
  Geniet er nog van!
  Lisette en Leo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeroen

  Jij hebt toch al een pet van Mighty Ducks?
  allez dan "welcome to Miami"

  Danny

  BeantwoordenVerwijderen