maandag 30 maart 2015

Dag 22: zaterdag 25 maart Miami - Brussel

Het is ondertussen al maandag 30 maart. We zijn sinds gisterenmorgen 9u terug in België. Hier volgt het verslag van onze laatste dag.

We moesten pas om 11u de auto terug binnenleveren. De wekker stond op 8u30 maar ik was al om 6u30 wakker. Dat was me toch te vroeg maar rond 7u45 ben ik dan toch maar opgestaan. Toen ik van de badkamer kwam was Vinnie ondertussen ook al wakker. Tegen 8u30 stonden we in de ontbijtruimte. Het was er nog al aan de kleine kant en druk dus we namen ons bord maar mee terug naar de kamer. Onze koffers hadden we gisterenavond al terug volgepropt. Ze gingen nog vrij gemakkelijk terug dicht maar hopelijk zijn ze niet te zwaar. Vooral die van mij dan. Ik heb voor alle zekerheid ook maar een paar spullen in Vinnie haar koffer gedaan.
Om 9u30 vertrokken we naar Miami Airport. Het was maar 8 mijl rijden en het verkeer ging vlot dus rond 10u kwamen we al bij Avis aan de luchthaven aan. We namen afscheid van onze Chevrolet Camaro maar moesten ook nog even langs de balie om de kosten van onze eerste tankbeurt terug te krijgen. Ze deden gelukkig niet moeilijk en hebben gewoon de bijkomende taksen laten vallen. 2,5x de prijs van de tankbeurt dus dat was mooi meegenomen.
Daarna gingen we met de shuttle naar onze gate. Nu kon het wachten beginnen. Onze vlucht zou pas om 15u20 opstijgen en het was nog geen 11u. We hebben nog een spaghetti gegeten en een laatste souvenir gekocht. Om 15u begonnen ze te boarden waardoor we iets later de lucht in gingen. De vlucht verliep echter vlot en rond 18u landen we op JFK Airport in New York waar onze vlucht naar Brussel om  19u30 zou vertrekken. We hadden dus nog voldoende tijd om naar de gate te gaan. Eenmaal aan de gate bleek dat we vertraging hadden en ook op de startbaan hebben we nog een tijdje moeten aanschuiven. Uiteindelijk stegen we om 20u30, een uur later dan voorzien, op. De piloot wist ons al meteen te melden dat de vlucht maar 6u30 zou duren en dat we rond 8u40 in Brussel zouden landen. Slapen lukte me ook deze keer weer niet en 3 films later landen we inderdaad om 8u30 in Brussel.
Onze koffers rolden bij de eersten van de band en taxi Josée en André waren er ook al. We dronken nog een koffie op de luchthaven en dan ging het richting Balen waar Vinnie hare Jhon naar 3 weken eindelijk weer terug zag. Om 11u30 waren ook wij terug thuis in Neerpelt.

Gereden afstand (in Miami): 8 mijl/13 km

Groeten,
Jeroen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten